Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sagh
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gSpinach (raw)
1 Esslöffelbutter
2 Esslöffelwater
1 TeelöffelGinger ground
1 Prisesugar
 salt
die Zubereitung:

Chop spinach (a food processor comes in handy) and mix well with other ingredients. Cook over high heat for 2 minutes. Cover and cook for 20 minutes on medium heat, stirring fairly often. Salt to taste.

* An Indian spinach side-dish - This recipe is from "Indian Cookery: A Practical Guide, " by Dharamjit Singh, which is undoubtedly translated into English, as many of the phrases are awkward.


Anmerkungen zum Rezept:
keine