Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salmon Salad Dijon in Shells
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose(6 3/4-ounce) salmon; drained and flaked
12 Fresh asparagus spears; cooked and chopped
3/4 TasseCherry tomatoes; quartered
1/3 Tassered onion chopped
1/3 Tassemayonnaise
1/4 TasseGrey Poupon Country Dijon Mustard
1/4 Tassered wine vinegar
1 EsslöffelFresh dill weed; chopped
12 Jumbo pasta shells; cooked
 Curly leaf lettuce
 Tomato roses; for garnish
die Zubereitung:

1. Mix salmon, asparagus, tomatoes and onion in small bowl; set aside.

2. Whisk mayonnaise, mustard and vinegar in small bowl until smooth; stir in dill.

3. Reserve 1/4 cup dressing; stir remaining dressing into salmon mixture. Chill until serving time.

4. Spoon about 1/4 cup salmon mixture into each pasta shell. Spoon reserved dressing over each, if desired. Serve on lettuce-lined plates garnished with tomato roses if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine