Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Stuffed Frogs
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 grossEdible frogs, skinned, whole
1 Tassepork finely chopped
1/2 Head garlic, chopped fine
1/4 vinegar
Heaping teaspoon brown sugar
 salt
 pepper
die Zubereitung:

And just when you all thought it was safe to go back into the water... The infamous clothesline-dried frog recipe!

Mix pork with garlic, vinegar and seasonings. Stuff body cavities of well cleaned frogs. Rub with seasoning and hang in the sun to dry. Fry in deep, hot fat until frogs are a golden brown.

From "Recipes of the Philippines" compiled and edited by Enriqueta David- Perez, 1962. Capitol Publishing House, Quezon City.


Anmerkungen zum Rezept:
keine