Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Taco Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
La Times
1 1/2 x ca. 450 gground beef
 Bottled French dressing
1/4 TasseOnion chopped
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1/2 TeelöffelDried oregano, crushed
1/2 Head iceberg lettuce, finely shredded
Tomatoes, cut in wedges
8 x ca. 30 gCn corn, drained
8 x ca. 30 gCn garbanzo beans, drain
1/2 TasseRadish sliced
1 PackungTortilla or corn chips 6 1/2 oz
Avocado peeled, sliced
4 x ca. 30 gCheddar cheese shredded
 Pitted black olives, sliced
 sour cream
die Zubereitung:

Brown meat and drain off fat. Add 1/3 cup French dressing, onion, salt, pepper and oregano. Simmer 5 minutes. Combine lettuce, tomatoes, corn, beans, radishes and enough dressing to moisten. Toss lightly. For each salad, serve meat mixture over tortilla chips. Top with lettuce mixture, avocado, cheese, olives and sour cream, as desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine