Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Thai Iced Tea #3
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 EsslöffelThai tea (cha Thai)
6 x ca. 30 gwater boiling
 Sugar or sweetened condensed milk to taste
 Milk or half-and-half
die Zubereitung:

1. Place tea in a coffee filter in a drip cone. Preheat carafe with boiling water; discard water. Pour 6 ounces boiling water per serving into cone and let it drip through. Transfer brew to another container, then pour back through filter. Repeat until tea is deep red in color, a total of 4 to 6 times.

2. Sweeten tea to taste with sugar or condensed milk. Fill tall glasses with ice cubes and add tea to fill glasses halfway. Add milk or half-and-half and stir.

filtered through a paper filter or a very fine nylon strainer. Preheat pot with boiling water and allow to steep 6 to 8 minutes before straining.

From the California Culinary Academy's "Southeast Asian Cooking", Jay Harlow, published by the Chevron Chemical Company, 1987. Isbn 0-89721-098-0.

Robert.Foster@Nashville.Com

(Robert Foster)


Anmerkungen zum Rezept:
keine