Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wat Spices (Ethiopian Spices)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Long peppers
3 Esslöffelblack pepper
3 Esslöffelcloves whole
Long nutmeg
 A pinch of turmeric
die Zubereitung:

A wat is a traditional Ethiopian stew, spiced either with Berbere or this simpler blend of spices. The recipe below is taken from A Safari of African Cooking by Bill Odarty.

Roast spices over a low flame. Pound them in order to break up big pieces. Place a pinch of turmeric on the grinding stone and grind until a yellow coating of turmeric is spread over the working surface. Grind all the other spices together on the yellow grinding stone. These spices are added to the wat towards the end of cooking.

photographs of the herbs and spices- whole, mixed, ground.

by "Mary Spyridakis" <MSpork@msn. Com> on Jun 2, 97


Anmerkungen zum Rezept:
keine