Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Wrappers
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
egg beaten
2 Tasseflour
1 Prisesalt
 water cold
egg beaten
die Zubereitung:

Beat together egg, flour & salt. Gradually add enough water to make a stiff dough. Turn dough onto a floured board & knead it well for 10 minutes. Roll out dough with a rolling pin or pasta maker until dough is paper thin. Cut into 6" squares. Place about 3 Tbls. Of any filling in the center of each wrapper. Fold up bottom corners, then sides & roll up tightly to make a sealed package.

**Looks like an eggroll. Continue making the rest of the rolls until dough has been used. Brush rolls with egg, beaten & deep fry them at 375 for 4 minutes until golden brown. Drain & serve hot.


Anmerkungen zum Rezept:
keine