Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese stuffed trout
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassemushrooms sliced fresh
1/4 Tassegreen onions chopped
2 Esslöffelparmesan grated
2 x ca. 450 gWhole trout, cleaned
 salt
 pepper
die Zubereitung:

In a small bowl, combine mushrooms, green onions and cheese; spoon into cavity of each fish. Season with salt and pepper to taste. Securely close cavities with toothpicks or skewers to keep stuffing inside. Place on lightly greased broiler pan. Broil 4 to 5 inches from the heat about 5 to 10 minutes on each side or until fish flakes easily.


Anmerkungen zum Rezept:
keine