Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
A Salsa Cruda (Raw or Fresh Salsa)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 mittelTo lg. roma tomato chopped
10 MilliliterGarlic minced
1 Teelöffelground cumin fresh
Ripe hab; minced
Serrano; minced
1 EsslöffelChopped cilantro; (optional)
 salt
1 EsslöffelMinced onion; (optional)
die Zubereitung:

I use a molcajete for this, a blender can be substituted, not quite the same, but nevertheless it can be done.

If you using a molcajete, first grind the chile, garlic, cumin, and onion if used. The object being, to make a paste, a bit like a thai paste at this point Add the tomato and grind to a paste or (sauce?) depends on the tomatos you use.(at times I add a little water, if it too thick) add salt and cilantro to taste.

I eat this with anything I can scoop it up with. Corn tortillas deep fried until crisp, flour tortilla torn, and made into handy little scoops, corn chips, potato chips. It doesn't matter as long as I can get it to the old face hole. Very tasty on a taco or over an egg in the morning.

Wake you up it will.

This is best when fresh, don't keep it over a day in the frig.

09, 98, converted by MM_Buster v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept:
keine