Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Acorn Squash (Francescon's)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 mittelAcorn squash; (halved and seeded)
1 x ca. 450 gground beef
1 Tasseonions chopped
3 Teelöffelparsley chopped
cloves garlic
3 Tassebeef stock
3/4 Tasserice cooked
1/4 Tasseorange juice fresh
 Curry powder; ground ginger and
 Salt to taste (be
 Careful with curry)
die Zubereitung:

Invert squash in a greased 15" x 10" x 1" baking pan. Bake at 350 degrees, uncovered, for 35-45 minutes or until tender. While squash is baking, cook beef, onion and garlic, in skillet, until meat is brown and onion is tender. Drain. Pour beef stock in skillet. Stir in remaining ingredients. Turn squash cut side up in pan and fill with mixture. Fill pan with hot water 1/4 inch; cover loosely with foil.

Bake at 350 degrees for 20-30 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine