Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basil Pecan Pesto
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TassePacked fresh basil leaves; washed well and
 Spun dry
2/3 Tasseolive oil
1/2 TassePecans; toasted golden
 Brown and cooled
1/3 Tasseparmesan freshly grated
2 grossGarlic cloves; chopped and mashed
 To a paste with 1/2
 Teaspoon salt
die Zubereitung:

In a food processor blend together all ingredients with salt and pepper to taste until smooth.(Pesto keeps, surface covered with plastic wrap, chilled, 1 week.)

Makes about 1 1/4 cups.

Per serving: 1642 Calories (kcal); 181g Total Fat; (96% calories from fat); 5g Protein; 12g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 2mg Sodium Food Exchanges: 1/2 Grain(Starch); 1/2 Lean Meat; 1/2 Vegetable; 0 Fruit; 36 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine