Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Cod with Parsley Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
500 gram pac frozen cod fillets; defrosted
2 EsslöffelCajun spice mix
2 Esslöffelolive oil
250 gram car fresh parsley sauce
To garnish
 Lemon wedges
die Zubereitung:

Dry the fish fillets using absorbent kitchen paper. Rub each side of the fish with the Cajun spice mix to coat.

Heat the olive oil in a large frying pan until really hot and fry the fish fillets on each side for 5-6 minutes. Place on a serving dish and keep to one side.

Heat the sauce according to on pack instructions and pour over the fish. Decorate with lemon wedges and serve.

Notes Delicious served with seasoned, buttered easy cook rice and garden peas.

different.


Anmerkungen zum Rezept:
keine