Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Chaat
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
700 GrammChicken breast; skinned and boned
1 TeelöffelSalt
Cloves garlic; peeled and coarsely
 Chopped, up to 3
2 Esslöffelcooking oil
1 1/2 Teelöffelcoriander ground
1/4 Teelöffelturmeric ground
1/4 TeelöffelChilli powder; up to /2, up to
1 1/2 Esslöffellemon juice
2 EsslöffelFinely-chopped coriander leaves
die Zubereitung:

Wash the chicken and dry on absorbent paper. Cut into 1" cubes. Add the salt to the garlic and crush to a smooth pulp. Heat the oil in a frying pan over a medium heat, add the garlic and fry until lightly browned.

Add the chicken and fry for 6-7 minutes, stirring constantly. Add the ground coriander, turmeric and chilli powder. Fry for 3-4 minutes, stirring constantly. Remove from the heat and stir in the lemon juice and coriander leaves.

Serve hot or cold.

reserved.

Carlton Food Network http://www. Cfn. Co. Uk/


Anmerkungen zum Rezept:
keine