Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Iced Lemon Ginger "Tea"
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 One; (4-inch) piece fresh
 ginger root
6 Tassewater
1/2 Tassehoney
1/2 Tassesugar
Lemons; removed with a
 Vegetable peeler ,
 Zest of
1 Tasselemon juice fresh
Garnish
 Lemon slices
die Zubereitung:

Peel gingerroot and cut crosswise into thin slices. In a medium saucepan boil water, gingerroot, honey, sugar, and zest, stirring, until sugar is dissolved. Remove pan from heat and steep "tea", covered, 45 minutes. Uncover tea and cool completely.

Remove gingerroot and zest with a slotted spoon and discard. Transfer tea to a pitcher and stir in lemon juice. Chill tea, covered, until cold and up to 2 days.

Serve tea over ice in tall glasses and garnish with lemon slices.


Anmerkungen zum Rezept:
keine