Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Raspberries or Strawberries with Champagne Sabayon
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Punnets raspberries or strawberries
 Icing sugar
 Kirsch
Champagne Sabayon
Egg yolks; up to 4
3 EsslöffelSugar; up to 4
500 MilliliterBrut champagne
die Zubereitung:

Arrange the fruit on individual plates. Dust with icing sugar and sprinkle with Kirsch. Beat together yolks, sugar and champagne and set the bowl over a saucepan of boiling water. Continue mixing until the mixture is thick and fluffy. Pour the sauce around the strawberries or raspberries and serve.

Per serving: 323 Calories (kcal); 15g Total Fat; (42% calories from fat); 8g Protein; 38g Carbohydrate; 638mg Cholesterol; 22mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 1 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 2 Fat; 2 1/2 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine