Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rosemary Rib Roast
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseChopped fresh rosemary; (about five
 1/2-ounce packages)
6 Esslöffelvegetable oil
8 grosscloves garlic chopped
2 TeelöffelCoarse kosher salt
Well-trimmed boneless beef rib roast; tied (7- to 7
 1/2-pound)
 Fresh rosemary sprigs
die Zubereitung:

Grind chopped rosemary, oil, garlic and salt in processor to chunky paste. Place beef in roasting pan. Rub rosemary mixture all over. Cover; chill 1 day.

Position rack in center of oven and preheat to 350F. Uncover beef and roast until thermometer inserted straight down from top center registers 125F for rare, about 1 hour 45 minutes. Let stand 30 minutes. Transfer roast to platter. Scrape pan dripping into cup; spoon off fat.

Garnish with rosemary sprigs.

Serves 12.


Anmerkungen zum Rezept:
keine