Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3/4 x ca. 450 g | pork cooked |
| Juice of 2 lemons |
2 | onions |
4 | Garlic cloves -; (to 5) |
3 Esslöffel | chilli powder |
2 Esslöffel | salt |
1 Esslöffel | Mexican oregano |
| water |
8 | Corn Tortillas |
1 Bund | Cilantro |
Cut 1 onion into large pieces. Put cut-up onion, pork, lemon juice, garlic, chili powder, salt and oregano in slow cooker with water to cover. Cook on low heat 10 or on high about 4 hours. Remove pork from slow cooker and shred. Chop remaining onion and about half of cilantro. Heat tortillas over flame of gas burner or in microwave. Fill each tortilla with shredded pork and sprinkle with chopped onion and cilantro. Yields 8 tacos.
Each serving: 228 calories; 1, 882 mg sodium; 41 mg cholesterol; 12 grams fat; 18 grams carbohydrates; 12 grams protein; 1.84 grams fiber
Recipe
Formatted for Mastercook by Lynn Thomas - dcqp82a@prodigy. Com
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |