Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Toscana Wrap
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Eggplant; peeled cut into 1-inch pieces 2 pounds
1 TassePieces onion; 1 inch pieces
1 TasseCubed green bell pepper; 1 inch pieces
1 TasseCubed red bell pepper; 1 inch pieces
1 Esslöffelitalien seasoning dried
2 Esslöffelbalsamic vinegar
1 Esslöffelolive oil extra virgin
1/2 Teelöffelred pepper crushed
1/4 Teelöffelsalt
1/2 TasseCanned cannellini beans; drained or other white beans
Fat-free flour tortillas 10-inch diameter
1 1/3 TasseShredded part-skim mozzarella cheese
1 Tassetomato diced
die Zubereitung:

1. Preheat oven to 450°F.

2. Combine first 9 ingredients in a bowl; toss well. Arrange vegetables in a single layer on a jelly-roll pan. Bake at 450° for 40 minutes or until lightly browned, stirring occasionally. Stir in beans. Warm tortillas according to package directions. Spoon one-fourth of eggplant mixture down the center of each tortilla, and sprinkle each with 1/3 cup cheese and 1/4 cup tomato; roll up. Wrap each filled tortilla in aluminum foil. Reduce oven temperature to 350°. Bake at 350° for 5 minutes or until cheese melts. Serve warm.

Calories 381 (25% from fat); fat 10.4g (sat 4.2g, mono 4.3g, poly 1.1g); protein 16.7g; carbohydrate 59.2g; fiber 6.4g; cholesterol 21mg; iron 4.3mg; sodium 795mg; calcium 354mg.

Ww-7 points.

MM_Buster v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept:
keine