Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Updated Caesar Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Caesar Dressing
1 Esslöffelmayonnaise prepared
1 Teelöffeldijon mustard
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
 Tabasco sauce; a few drops
1 Esslöffellime juice fresh
1 Teelöffelcapers
10 Anchovy fillets; optional
Cloves garlic; roasted
2 Esslöffelred wine vinegar
1 1/2 Tasseolive oil
 Salt and freshly ground black pepper; to taste
Salad
4 TasseRomaine lettuce; torn into lg.
 Pieces
1/4 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

How to Prepare the Salad:

1. Place all the ingredients for the dressing, except the olive oil, in a blender and blend until smooth. If the mixture is too thick add a little water.

2. Tear washed Romaine lettuce leaves into large pieces and place in a large salad bowl. Add the dressing, olive oil, Parmesan cheese, and salt and pepper to taste. Toss and serve.

How to Roast the Garlic:

1. Preheat the oven to 350 degrees F. Rub each garlic clove with olive oil, place in a small oven-proof pan and season with salt and pepper.

2. Cover the pan with aluminum foil and roast for 45 minutes, until soft and lightly browned. Peel the garlic before using.

Mc formatted using Mc Buster by Barb at Pk


Anmerkungen zum Rezept:
keine