Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cabbage and Carrot Slaw
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 3/4 Tassewater warm
3 1/2 x ca. 30 gMilk; Dry Non-Fat L Heat
3 x ca. 450 gCarrots fresh
10 x ca. 450 gCabbage White Fresh
12 x ca. 30 gSugar; Granulated 10 Lb
2 TeelöffelPepper Black 1 Lb Cn
1 ca. 1 LiterSalad Dressing #2 1/2
2 EsslöffelMustard Prep. 1 Lb Jar
1 Tassevinegar cider
1 x ca. 30 gSalt Table 5LB
die Zubereitung:

1. Trim, Wash, And Prepare Cabbage And Carrots As Directed On Recipe Card M00001.

2. Reconstitute Milk; Add Salad Dressing, Pepper, Mustard, Salt, And Sugar, Mix Well.

3. Add Vinegar Gradually, Blend Well.

4. Combine Finely Shredded Cabbage And Finely Shredded Carrots. Pour Dressing Over Cabbage And Carrots; Toss Lightly Until Well Mixed.

5. Cover; Refrigerate Until Ready Ot Serve.

Shredded Cabbage.

Shredded Carrots.


Anmerkungen zum Rezept:
keine