Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bread Salad with Tomatoes and Basil
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Loaf (1 pound) Italian
 Bread, cut into 1-inch
 Thick slices
2 grossTomatoes, cut into med dice
2 EsslöffelRed wine vinegar
1/3 TasseOlive oil
1/4 TasseMinced basil
 Salt and ground black
 Pepper
die Zubereitung:

Dip each slice of bread into a large bowl of cold water, then transfer to a colander set aside in the sink; let drain for 15 minutes. Gently squeeze each slice of bread to remove excess water, then cut the slices into medium dice.

Transfer bread cubes to a large nonreactive bowl. Add the remaining ingredients including 1 teaspoon salt and 1/4 teaspoon pepper; toss the ingredients to combine. Cover and chill for 1 hour. Serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine