Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | Olive oil |
1 | Frying chicken cut up |
1 | Small onion chopped |
1 | Clove Garlic, Minced |
1 | Salt and pepper to taste |
1/4 Tasse | Tomato sauce |
1/8 Teelöffel | Saffron (powdered) |
2 1/2 Tasse | Chicken broth |
1 Tasse | Uncooked rice |
Heat oil, brown chicken on both sides. Add onion and garlic, fry a few minutes, then add tomato sauce, saffron dissolved in chicken broth, salt and pepper. Cover and cook for 20 minutes. Add rice, stir well, cover again and simmer for 30 minutes longer, or until all liquid has been absorbed and chicken is tender.
Courtesy of Shareware Recipe Clipper 1.1 Courtesy of Shareware Recipe Clipper 1.1
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |