Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Five-Spice Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelbrown sugar
3 Esslöffelsherry dry
2 Esslöffelsoy sauce
1 TeelöffelGinger minced
1 TeelöffelGarlic minced
1/4 TeelöffelChinese five-spice powder
Chicken thighs, skinned
1 Teelöffelcornstarch
1 Esslöffelwater cold
green onions thin sliced
die Zubereitung:

In shallow 1 1/2 quart microwaveproof dish, combine first 6 ingredients. Add chicken and turn to coat. Cover and microwave on High 10 minutes, turning chicken halfway through. Transfer chicken to platter. Dissolve cornstarch in cold water and stir into pan juices, Microwave uncovered on High 1 1/2 minutes more. Stir and pour over chicken. Garnish with green onions. Serve with wild and white rice and steamed watercress.


Anmerkungen zum Rezept:
keine