Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Hopping John
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Esslöffelonion chopped
1/4 Tassewhite vinegar
1 1/4 TasseDried black-eyed peas
5 1/2 Tassewater
1/2 Teelöffelsalt
1 Esslöffelolive oil
1 1/3 Tasseonion chopped
cloves garlic minced
1 TasseLong-grain rice, uncooked
1 TeelöffelDried whole oregano
1/4 Teelöffelsauce hot
2/3 TasseDiced lower-salt reduced-fat cooked ham, (3 ounces)
die Zubereitung:

Combine 1/4 cup plus 2 tablespoons chopped onion and white vinegar. Let stand 30 minutes; drain and set aside.

Sort and wash dried black-eyed peas; place in a large Dutch oven. Add 5-1/2 cups water and salt; bring to a boil. Cover, reduce heat, and simmer for 35 minutes.

Heat oil in a small skillet over medium heat. Add 1-1/3 cups onion and garlic; saute 5 minutes or until tender. Remove from heat, and add to peas.

Stir in rice, oregano, and hot sauce; cover and simmer 15 minutes. Stir in ham, and cook an additional 10 minutes. Yield: 6 servings (serving size: 1 cup pea mixture and 1 tablespoon onion mixture).


Anmerkungen zum Rezept:
keine