Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
5 x ca. 450 g | oranges fresh |
4 x ca. 450 g | apple fresh |
20 1/4 x ca. 450 g | Fruit Cocktail #10 |
12 x ca. 30 g | Sugar; Brown, 2 Lb |
2 Teelöffel | Nutmeg ground |
1 Teelöffel | Cinnamon Ground 1 Lb Cn |
1. Use 13 Lb 8 Oz (1 1/2 Gal-2-No.10 Cn) Fruit Cocktail. Drain.
2. Combine Juice With 1 Tsp Ground Cinnamon, 2 Tsp Ground Nutmeg And 12 Oz (1 2/3 Cups) Packed Brown Sugar.
3. Bring To A Boil; Reduce Heat; Simmer 5 Minutes.
4. Chill.
5. Use 4 Lb Fresh Eating Apples, Diced, Unpared (4 Lb 12 Oz A.P.-12 Apples)
And 5 Lb (3 1/3 Qt) Fresh Oranges, Peeled, Cut Into 3/4" Pieces (7 Lb 1 Oz A.P.-26 Oranges). Combine Fruit Cocktail, Aplles And Oranges.
6. Pour Chilled Syrup Over Fruits; Mix Lightly.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |