Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beet-Orange-Apple Salad
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gFresh Beets With Greens
 (About 1 Bunch)
1 grossOrange
Unpeeled Granny Smith
 Apples thinly sliced
1 Esslöffelolive oil
1 EsslöffelRaspberry vinegar
1/2 Teelöffelsugar
1/4 Teelöffelsalt
10 MilliliterGarlic minced
2 EsslöffelUnsalted Sunflower Seeds
 Toasted
die Zubereitung:

Coarsely Shred Beet Greens To Measure 2 C. Set Aside. Leave Root & 1 Inch Of Stem On 2 Beets, Reserving Remaining Beets For Another Time. Scrub With A Brush & Set Aside. Place Beets in A Small Saucepan & Add Water To Cover & Bring To A Boil. Cover, Reduce Heat & Simmer 20 Min. Or Until Tender. Drain & Let Cool. Trim Off Beet Stems & Roots & Rub Off Skins. Cut Each Beet Into 8 Wedges. Set Aside.

Peel & Section Orange Over A Medium Bowl, Reserving Juice & Membranes; Set Sections Aside. Squeeze Membranes Over Bowl To Extract Juice. Discard Membranes. Add Orange Sections, Beets & Apples. Toss Gently & Set Aside. Combine Oil, Vinegar, Sugar, Salt & Garlic in A Jar. Cover & Pour Over Beet Mixture. Toss Well. Arrange 1/2 C. Shredded Beet Greens On Each Of 4 Salad Plates. Top With Beet Mixture; Sprinkle With Sunflower Seeds. Serve At Room Temperature Or Chilled.

(Fat 6, Chol. 0)


Anmerkungen zum Rezept:
keine