Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Shrimp Soup
Zutaten für 10  Menge anpassen
die Zutaten:
8 Tassechicken stock
1 Tassegreen onions chopped
salt
1 TeelöffelLea & Perrins
2 TasseWhite wine, dry
2 TeelöffelLouisiana hot sauce
1/2 Tassecelery chopped
1 Teelöffelgarlic diced
1 Tasseparsley chopped
2 x ca. 450 gshrimp chopped
die Zubereitung:

Put ingredients, except shrimp, in chicken stock. Bring to boil and then lower heat. Cover, and cook for 45 minutes. Add shrimp and simmer for 30 minutes more.

You may wish to experiment with the amount of wine you use. 2 cups in the pot may be a bit much for some taste. If that is so, you may take the rest internally.

From Justin Wilson's "Outdoor Cooking With Inside Help"


Anmerkungen zum Rezept:
keine