Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Aegean Sea Chowder (Psarosoupa Kakavia)
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
 Karen Mintzias
1 x ca. 450 gWhite fish cut into 2-inch pieces
1/2 x ca. 450 gClams (if desired)
1/2 x ca. 450 gCrab (if desired)
1/2 x ca. 450 gLobster (if desired)
1/2 x ca. 450 gScallops (if desired)
1/2 x ca. 450 gMussels (if desired)
1/2 x ca. 450 gShrimp (if desired)
1/2 x ca. 450 gBaby octopus (optional)
1/4 TasseOlive oil
Onions; chopped
Garlic cloves; pressed
2 x ca. 450 gCanned peeled tomatoes including liquid
1 TasseChopped mushrooms
Celery stalks; chopped
2 TeelöffelSalt
1/8 TeelöffelCayenne pepper
Bay leaf
1/2 TasseWine, red preferably
4 TasseWater
die Zubereitung:

Prepare fish and shellfish by cleaning and cutting into bite-size pieces. Heat oil in a large pot. Fry onions and garlic on medium heat for 5 minutes. Add remaining ingredients, except seafood and bring to a boil. Reduce heat and cover. Cook one hour.

Add fish and octopus, and cook 20 minutes. Add shellfish and simmer 5 minutes more. Serve hot with crusty bread and crisp salad.


Anmerkungen zum Rezept:
keine