Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Patates Yiahni
Zutaten für 5  Menge anpassen
die Zutaten:
 Karen Mintzias
5 mittelPotatoes
4 EsslöffelOlive or vegetable oil
1 mittelOnion; chopped
Garlic cloves; minced
1 1/2 TasseItalian plum tomatoes drained
3 EsslöffelChopped fresh parsley
 Salt & freshly ground pepper
die Zubereitung:

Peel, quarter, and soak the potatoes in cold water. Meanwhile, heat the oil in a medium frying pan and saut, the onions until soft. Add the garlic and stir in the drained potatoes, stirring over medium heat for a minute. Pour in the tomatoes and enough water to almost cover the potatoes, if necessary. Sprinkle in the parsley and season with salt and pepper. Cover and simmer over low heat for 30 minutes, then uncover and continue cooking over low heat until the potatoes are tender and the sauce is thick, turning the potatoes occasionally. Transfer to a warm bowl and serve warm.

0-517-27888-X


Anmerkungen zum Rezept:
keine