Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Navy Bean Soup C/p
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gNavy beans
2 1/2 ca. 1 Literwater
Ham hocks, or
1 ScheibeSmoked ham; cubed
1 TasseOnion chopped
Chicken bouillon cubes
 pepper
die Zubereitung:

Wash beans; discard stones or imperfect beans. Cover with cold water and soak overnight; drain. Place beans in removable liner; add water, ham, onion, bouillon cubes and pepper to taste. Place liner in base. Cover and cook on auto for 10 to 12 hours; low for 13 to 15 hours; or high for 7 to 8 hours.


Anmerkungen zum Rezept:
keine