Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sage Pot Roast
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Lean boneless beef chuck
 (5 lb) roast
1 Esslöffelcooking oil
1 1/2 TeelöffelRubbed dried sage
1/2 TeelöffelSalt substitute
1/4 Teelöffelpepper
1 TasseLow sodium beef broth
Red potatoes, cut in half
Carrots, cut into 2" pieces
onions quartered
5 Teelöffelcornstarch
1/4 Tassewater
die Zubereitung:

In a Dutch oven, brown roast on both sides in oil. Season with sage, salt and pepper. Add beef broth. Cover and bake at 325 degrees f for 2 1/2 hours. Add potatoes, carrots and onions. Cover and bake 1 hour longer or until meat is tender and vegetables are cooked. Remove roast and vegetables to a serving platter and keep warm. Combine cornstarch and water; stir into pan juices. Cook until thickened and bubbly.

Diabetic Exchange: One serving equals 3 lean meat, 1 starch, 1 vegetable; also 301 calories, 59mg sodium, 82mg cholesterol, 16gm carbohydrate, 27 gm protein, 14 gm fat.


Anmerkungen zum Rezept:
keine