Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Hummus
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 DoseChickpeas (garbanzo beans),
 Almost drained (keep juice)
2 BundBasil (or so), chopped.
 Should make at least 1
 Packed cup of basil
1/2 Lemon juice
die Zubereitung:

Put chickpeas, basil, and some of the lemon into bowl. Puree using blender. Add lemon juice until consistency and taste are pleasing. If still too thick, you can add some of the leftover juice from the chickpea can. Serve as a dip or use as a spread on fresh bread.

Variations (untested): Add some minced garlic. Use like pesto sauce on pasta.

Individual recipes copyrighted by originator. Fatfree Recipe collections

SueSmith9@aol. Com using Mmconv. Archived through kindness of Karen Mintzias, km@salata. Com.

1.80ss


Anmerkungen zum Rezept:
keine