Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mexican Cinnamon Rice
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseOnion; Chopped, 1 Md
Cloves garlic finely chopped
2 Esslöffelmargarine or butter
1 TasseRegular Rice; Uncooked
1/2 Tassecurrants
2 1/4 Tassechicken broth
2 TeelöffelCinnamon ground
1/4 Teelöffelsalt
 Fresh Cilantro; Snipped, *
die Zubereitung:

* To taste.

~- Cook and stir the onion and garlic in the margarine in a 3-quart saucepan until the onion is tender. Stir in the remaining ingredients except the cilantro. Heat to boiling, stirring once or twice, then reduce the heat and simmer, covered, 16 minutes. (Do Not lift the cover or stir.) Remove from the heat and fluff the rice lightly with a fork. Recover and let steam for about 10 minutes before adding the cilantro.


Anmerkungen zum Rezept:
keine