Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Lean ground pork |
2 Esslöffel | red wine |
1 | cloves garlic crushed |
1 1/2 Teelöffel | Fennel seed crushed |
| salt |
| pepper |
| olive oil |
Italian seasonings make the all-American burger even better.
In a medium bowl, mix together the pork, red wine, garlic, fennel seed, salt and pepper. Pat gently into 4 patties. Brush each patty lightly with olive oil. Place directly over hot coals on a kettle-style grill. Close grill hood and grill for 5 minutes, turn and cook on second side for 4 minutes.
Serve with grilled Italian bread, if desired.
Nutrient Information per Serving:
Pork Producers Council <pork@nppc. Org> http://www. Nppc. Org
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |