Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Grilled Italian Pork Burger
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gLean ground pork
2 Esslöffelred wine
cloves garlic crushed
1 1/2 TeelöffelFennel seed crushed
 salt
 pepper
 olive oil
die Zubereitung:

Italian seasonings make the all-American burger even better.

In a medium bowl, mix together the pork, red wine, garlic, fennel seed, salt and pepper. Pat gently into 4 patties. Brush each patty lightly with olive oil. Place directly over hot coals on a kettle-style grill. Close grill hood and grill for 5 minutes, turn and cook on second side for 4 minutes.

Serve with grilled Italian bread, if desired.

Nutrient Information per Serving:

Pork Producers Council <pork@nppc. Org> http://www. Nppc. Org


Anmerkungen zum Rezept:
keine