Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
#995368 enchilada sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelolive oil
1 1/2 Onions coarsely chopped
5 grosscloves garlic chopped
1 1/2 Teelöffelcumin seeds
1 1/2 Teelöffelchilli powder
1 1/2 TeelöffelDried oregano, crumbled
1/4 Teelöffelcinnamon ground
1 1/2 TasseCanned enchilada sauce
3/4 Tassetomato sauce
1 Esslöffellime juice fresh
 cayenne pepper
die Zubereitung:

Preparation : Heat 2 tablespoons olive oil in heavy large skillet over high heat. Add chopped onions and garlic and saute 5 minutes. Mix in cumin seeds, chili powder, dried oregano and ground cinnamon and saute 1 minute. Add enchilada sauce and tomato sauce and simmer 2 minutes. Mix in fresh lime juice. Season to taste with salt and cayenne pepper. (Can be prepared 2 days ahead. Cover and refrigerate. Reheat before using.) Preparation time: 15 minutes. Serves: about 3 cups.


Anmerkungen zum Rezept:
keine