Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cake: Bread: Cate's Pumpkin Nut Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 3.50 c Sifted flour
 2.00 ts Baking soda
 1.50 ts Salt
 1.00 ts Cinnamon
 1.00 ts Nutmeg
 3.00 c Sugar
 1.00 c Pecans
 4.00 Eggs
 1.50 c Canned pumpkin
 1.00 c Butter
 0.67 c Water
Topping
 2.00 tb Melted butter
 2.00 tb Sugar
 0.50 ts Cinammon
die Zubereitung:

Sift dry ingredients into large mixerbowl. Quickly add all remaining ingredients. Mix only until dry ingredients are moist. Bake in 2 greased 9x5x3-inch pans in preheated 350-degree F. oven for 1 hour. Cool 5 minutes. Remove from pans and cool on wire rack. While warm brush with butter and sprinkle with cinnamon-sugar. Yield: Two loaves


Anmerkungen zum Rezept:
keine