Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rhubarb Torte
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 MMMMM-----------------------------------A
1 Tassebutter
2 Tasseflour
4 Esslöffelsugar
 MMMMM-----------------------------------B
5 TasseRhubarb; cut fine, (up to 7)
1/4 Teelöffelsalt
egg yolks
1 TasseCream or 1/2 and 1/2
2 Tassesugar
7 Esslöffelflour
Merinque
egg whites
3/4 Tassesugar
1/4 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelCream of tartar
1 Teelöffelvanilla
die Zubereitung:

Mix "A" until crumbly and pat into a 13x9 inch pan. Bake at 350 degrees for 10 mins. Mix together "B" Pour over the crust and bake at 350 degrees for 45 mins until custard is set.

For Merinque: Beat the 6 egg whites stiff. Add remaining ingredients. Beat stiff spread over the torte and bake at 350 degrees for 15 mins or until lightly brown.

Don't know if this is the one you had but it is good and it does have several layers.


Anmerkungen zum Rezept:
keine