Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Quaker oat bran muffins - janet's
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseQuaker Oat Bran Cereal
1/4 Tassebrown sugar firmly packed
2 Teelöffelbaking powder
1/2 TeelöffelSalt optional
1 TasseSkim or 2% lowfat Milk
egg whites lightly beaten
1/4 TasseHoney or Molasses
2 Esslöffelvegetable oil
1/4 Cup chopped
 Calories - 120
 Carbohydrates
 Protein - 4g
 Fat - 3g
 Sodium - 90 mg
 Calcium - 80 m
 Cholesterol
 Dietary Fiber
die Zubereitung:

Heat oven to 425 degrees. Line 12 medium muffin cups with paper baking cups or spray bottoms only with vegetable oil cooking spray. Combine dry ingredients. Add milk, egg whites, honey and oil; mix just until dry ingredients are moistened. Fill prepared muffin cups almost full; bake 15 to 17 minutes or until golden brown. 1 dozen

Raisin Nut Muffins-1/4 cup raisins and 1/4 cup chopped nuts Banana Nut Muffins-1/2 cup mashed banana (about 1 medium) and 1/4 cup up chopped nuts Blueberry Muffins -1/2 cup fresh or frozen blueberries Apple Cinnamon Muffins-1/2 cup chopped apple (about 1 small), 1/4 cup chopped nuts and 1 teaspoon cinnamon.

reheat frozen muffins in microwave oven, microwave at High 25 to 30 seconds for each muffin.

Nutrition Information: based on using the first ingredient listed and no optional ingredients: Each serving (1 muffin): Carbohydrates - 19g Cholesterol - 0 mg Dietary Fiber - 2g

From Tony Burke, Cyberealm Bbs Watertown, Ny 315-786-1120


Anmerkungen zum Rezept:
keine