Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lasagne With Mediterranean Vegetables (Vegan)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
400 GrammCan of tomatoes
Aubergine (Eggplant)
3 mittelCourgettes (Zucchini)
Bell peppers different colours
2 grossOnions finely chopped
30 MilliliterGarlic finely chopped
2 Teelöffeloregano dried
2 Teelöffelbasilicum dried
1 TeelöffelChilli powder optional
 Salt & black pepper (lots)
200 GrammOven-ready lasagne
125 Milliliterwater
 Lg = large
 Cl = clove
 Ts - teaspoon
die Zubereitung:

Conversions: 200g = 7 oz

Abbreviations: md = medium

Cut the aubergine into 1 cm dice. Halve the courgettes lengthways then slice into thick half-moons. Deseed the bell peppers and cut into 1 cm squares.

Put the tomatoes in a large pan and crush with a potato masher. Add the vegetables, herbs, chilli powder and seasoning. Bring to the boil, cover and simmer 40 minutes, stirring occasionally. Layer the sauce and lasagne pieces in a casserole dish, beginning and ending with a layer of vegetables. Pour over the water to moisten. Bake, covered, at 190 C (375 F, Gas 5) for 45-50 minutes and serve with a green salad.


Anmerkungen zum Rezept:
keine