Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pandl's in Bayside Chicken In Basil Cream Sauce over Penne P
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 ca. 1 Literchicken stock
4 Esslöffelbasil chopped, fresh
1/2 Teelöffelwhite pepper
2 Tassewhipping cream
1 Tasse(2 sticks) melted butter
1 Tasseflour
2 Esslöffelvegetable oil
24 x ca. 30 gBoneless; skinless diced chicken breasts
1 TasseFinely sliced green onions; (use some white, but mostly green section)
1 x ca. 450 gmushrooms sliced fresh
Red bell pepper; seeded and cored, julienne cut
2 x ca. 450 gCooked penne pasta
die Zubereitung:

Sentinel.

Make sauce by mixing stock, basil, pepper and cream in medium saucepan. Bring to boil.

In another saucepan over low to medium heat, combine butter and flour and cook until smooth. Add to stock mixture and stir to combine.

To make chicken: Preheat oil in saute pan over medium to high heat. Add chicken, onions, mushrooms and peppers; saute 6 to 8 minutes or until chicken is cooked through.

Add pasta and basil cream sauce and serve. Makes about 6 servings.

James Pandl, owner, sent the recipe.


Anmerkungen zum Rezept:
keine