Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tarragon Chicken #2
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1000 Gramm(1.75 - 2) chicken (3 1/2
Lb)
2 x ca. 30 gOr 60grm butter
Strip orange rind
1 Teelöffeltarragon dried
1/2 cloves garlic
 salt
 pepper
1/2 Tassewater hot
1/2 Tassecream
die Zubereitung:

tie the chicken legs together, mix together half the butter, the chopped tarragon and crushed garlic. Season with salt and pepper and place inside the bird with the orange rind. Spread the breast thickly with remaining butter. Place the chicken in crockpot and dissolve a chicken cube in hot water. Pour stock around the chicken, cover and cook on low for 6 - 8 hours or high for 4 - 6.


Anmerkungen zum Rezept:
keine