Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 | Canned biscuits |
1 x ca. 450 g | turkey ground |
1 klein | Onion chopped |
| salt |
| pepper |
1 Teelöffel | Beef bouillion granules |
3/4 Tasse | water |
1 | 6 oz. can tomato paste |
1 Packung | Taco seasoning |
8 x ca. 30 g | Mozzarella shredded |
1. Press biscuits in pie pan. 2. Saute meat, onion, salt, pepper, taco seasonings, water, tomato paste, and granules. Bring to boil and reduce heat to low for 10 minutes. 3. Put 1/2 meat mixture on top of biscuits, then 1/2 cheese, then repeat. 4. Bake at 400 degrees F. for 15 minutes.
Each Serving Provides: 3 P, 1 B, 20 C
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |