Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Alaskan Pale Ale Peasant Bread for Bread Machine (Dough)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Bottle Alaskan Plale Ale; warmed
1 Esslöffeldry yeast
1/2 Tassebrown sugar packed
1 TeelöffelSalt; kosher preferred
1/3 TasseGround corn; stone ground is best
1 TasseDark rye flour
1 Tassewhole wheat flour
2 Tassebread flour
2 EsslöffelGluten flour
die Zubereitung:

Place ingredients in the bread machine and process on the dough cycle. The resulting dough will be moist and slightly sticky.

Shape into loaf pan or as a round load on a cookie sheet. Allow to rise in a warm place for 1-3 hours. This is a slow rising bread, especially if the Alaskan Ale is cool. Bake in a 350 degree oven for about 30 minutes.

This is a heavy textured bread, suitable for sandwiches or canapes.

This bread may be made by hand or in a Kitchen Aid Mixer also.

seeds, 1 tablespoon orange peel


Anmerkungen zum Rezept:
keine