Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | shortening |
1 Tasse | sugar |
2 | eggs |
1 Esslöffel | Baking soda |
2 Esslöffel | Sour milk |
2 Tasse | flour |
1 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | vanilla |
2 Tasse | Apples finely chopped |
1/2 Tasse | Nutmeats |
Cream shortening, sugar, and eggs. Dissolve baking soda in sour milk. (1 tbsp. Of vinegar plus 2 tsp. Milk can be substituted in place of the sour milk). Add sour milk and baking soda mixture to the creamed mixture. Then add remaining ingredients and mix together. Put in a large greased loaf pan and top with the following topping.
Mix together:
2 tbsp. Butter 2 tbsp. Flour 2 tbsp. Sugar 1 tsp. Cinnamon
Bake at 350 degrees for 1 hour.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |