Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barley Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 ca. 1 Literchicken stock
1 TasseBite-size cooked Chicken mea
 Small Onion, sliced in rings
 Rib celery chopped
 Sm Parsnip, sliced thin
1 TassePearl Barley
 Small strip Kombu *
1 Teelöffelbasilicum dried
1/4 Teelöffelwhite pepper ground
1 PriseSalt (opt.)
1/4 TasseShredded carrot (opt)
die Zubereitung:

* Available in health stores, it make beans and peas more digestible. Combine all ingredients except salt and carrot and simmer until the barley is cooked, about 45 minutes. Season to taste with salt if needed and garnish with shredded carrot if desired. Note: Barley soup can be a soothing and digestible meal for convalescents. Omit the chicken to make it easier to eat. This soup is rich in protein, carbohydrates, and fiber.


Anmerkungen zum Rezept:
keine