Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Dose | (12-oz) whole kernel corn |
2 | Or |
3 Dose | Small squash (frozen can be used) |
2 | chillies green |
1 | Onion chopped |
2 | cloves garlic minced |
2 Esslöffel | butter |
| salt |
| pepper |
1/2 | (up to) |
1 Tasse | cheese grated |
Simmer corn, squash, chilies, onion and garlic until done. Add butter and seasonings; top with cheese. Bake at 350 until cheese is brown. This one will surprise you-it's really different!
Mrs Jerry Crisp (Jamie)
Marvell, Ar
From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |