Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garides Tourkolimano (Greek Shrimp)
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
 Karen Mintzias
3 x ca. 450 gRaw large shrimp
1/2 TasseLemon juice
1/2 TasseButter; whipped
Garlic clove; minced
1 TasseChopped green onion tops
3 grossTomatoes; peeled, in wedges
1 TeelöffelOregano
 Salt & pepper
1 x ca. 450 gFeta cheese, crumbled
3/4 TasseCream sherry
die Zubereitung:

Peel and devein shrimp. Sprinkle with lemon juice and set aside.

Melt butter in large skillet. Saute garlic, green onion tops and tomato wedges. Add shrimp and season with oregano, salt and pepper to taste. Turn shrimp frequently and saute until pink. Add feta cheese and cream sherry. Bring to boil and cook 3 to 4 minutes. Remove shrimp carefully to casserole. Spoon cheese-sherry mixture over shrimp.

Recipes - Isbn: 0-89535-100-5


Anmerkungen zum Rezept:
keine