Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Caldeirada (Layered Vegetables and Fish)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 grossMackerel or sardines, cleaned and head removed
4 grossOnions sliced
2 grosstomatoes sliced
Head garlic, finely sliced
1-inch piece of ginger, finely sliced
3 EsslöffelLight oil
1 Esslöffelvinegar
1/4 Teelöffelturmeric ground
Bell peppers (red/green) and or green chillies
 salt
die Zubereitung:

Caldeirada is a well known Portuguese dish which, I seem to remember, uses a lot of shellfish. Here is a Goan version.

Layer a few slices of onion and tomato in a pan. Place 1/2 the fish over onions an tomato. Add another layer of onion/tomato and then another layer of fish. Sprinkle with the garlic and ginger. Scatter over the remaining onion and tomato. Pour the oil, vinegar and about 6-7 tbs water over the fish. Add salt is desired. Cook on a low heat until fish is half done. Sprinkle turmeric over fish. Add peppers/chillies. Cook until fish is tender.

From archives of rec. Food. Recipes


Anmerkungen zum Rezept:
keine