Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Caldo De Puerco
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gPork spareribs; cut in half crosswise & apart at bone
 salt
 pepper
8 Tassewater
3 TasseCarrots sliced
Turnips; peeled & cubed
1 grossOnion chopped
2 Esslöffelchilli powder
1 Esslöffelsalt
cloves garlic minced
1 TeelöffelCumin seed
1/2 TeelöffelAnise seed
1/4 Teelöffelpepper
To 5 cups shredded cabbage
die Zubereitung:

Sprinkle ribs with salt and pepper. Arrange in shallow baking pan. Bake at 450 F. for 25 minutes, until well browned. Pour off fat. Transfer browned ribs to large saucepan. Add water, carrots, turnip, onion, chili powder, salt, garlic, cumin, anise seed and pepper. Bring to boil. Reduce heat and cover. Simmer for 2 hours until meat is very tender. Skim fat. Stir in cabbage. Cook for 5-10 minutes longer. Mc formatting and posted by bobbi744@sojourn. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine