Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Pork spareribs; cut in half crosswise & apart at bone |
| salt |
| pepper |
8 Tasse | water |
3 Tasse | Carrots sliced |
1 | Turnips; peeled & cubed |
1 gross | Onion chopped |
2 Esslöffel | chilli powder |
1 Esslöffel | salt |
1 | cloves garlic minced |
1 Teelöffel | Cumin seed |
1/2 Teelöffel | Anise seed |
1/4 Teelöffel | pepper |
4 | To 5 cups shredded cabbage |
Sprinkle ribs with salt and pepper. Arrange in shallow baking pan. Bake at 450 F. for 25 minutes, until well browned. Pour off fat. Transfer browned ribs to large saucepan. Add water, carrots, turnip, onion, chili powder, salt, garlic, cumin, anise seed and pepper. Bring to boil. Reduce heat and cover. Simmer for 2 hours until meat is very tender. Skim fat. Stir in cabbage. Cook for 5-10 minutes longer. Mc formatting and posted by bobbi744@sojourn. Com
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |