Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Cheesy Dipping Sauce (below) |
1/4 Tasse | mustard |
6 | Garden vegetable-flavored flour tortillas ( 8"dia.) |
3/4 x ca. 450 g | Thinly sliced cooked roast beef |
1 Tasse | Lightly packed spinach leaves |
1 mittel | Bell pepper strips |
| Cheesy Dipping Sauce: |
1 | Jar (16 oz.) process cheese spread |
2 Esslöffel | milk |
4 mittel | Green onions, sliced (1/2 c) |
Prepare cheesy dipping sauce.
Spread 2 ts. Mustard over each tortilla. Top with roast beef, spinach and bell pepper.
Roll up tortillas. Serve with sauce. 6 servings.
Cheesy Dipping Sauce: Heat cheese spread and milk in 1 1/2 quart saucepan over medium heat, stirring constantly, until smooth. Stir in onions. Serve warm. Typed in MMformat by cjhartlin@msn. Com
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |